Over ons

VerkeersEducatie.nu is een energiek bedrijf gevestigd in Noord-Nederland die zich specialiseert in het ontwikkelen, begeleiden, coördineren en uitvoeren van projecten op het gebied van verkeerseducatie. In 2014 zijn wij voor alweer het achtste jaar bezig met verkeerseducatie.

VerkeersEducatie.nu werkt vanuit het principe van Permanente Verkeerseducatie; hetzelfde principe waarop ook de regionale en provinciale organen voor verkeersveiligheid hun beleid baseren.

De medewerkers van VerkeersEducatie.nu hebben een pedagogische achtergrond en hebben ervaring met het coördineren van kleine en grote projecten. Wij werken vraaggericht; dit betekent dat wij door middel van overleg met de klant en diens wensen projecten neerzetten die voldoen aan de doelstelling van de klant aan de ene kant, maar aan de andere kant ook voldoen aan de wensen van het werkveld; de scholen, peuterspeelzalen en andere instellingen die meewerken in de projecten.
Zo komen we tot een prettige samenwerking en daardoor tot de doelstelling van alle betrokkenen; goed verkeersonderwijs!

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze diensten en projecten of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar verkeerseducatie@gmail.com of te bellen met 06-557 05 228.