Verkeerseducatie.nu

VerkeersEducatie.nu is een energiek bedrijf gevestigd in Noord-Nederland die zich specialiseert in het ontwikkelen, begeleiden, coördineren en uitvoeren van projecten op het gebied van verkeerseducatie. In 2020 zijn wij voor alweer het veertiende jaar bezig met verkeerseducatie.

VerkeersEducatie.nu werkt vanuit het principe van Permanente Verkeerseducatie; hetzelfde principe waarop ook de regionale en provinciale organen voor verkeersveiligheid hun beleid baseren.


VerkeersEducatie.nu werkt vraaggericht; door middel van overleg met de klant en diens wensen worden projecten neergezet die aan de ene kant voldoen aan de doelstelling van de klant en aan de andere kant ook voldoen aan de wensen van het werkveld; de scholen, peuterspeelzalen en andere instellingen die meewerken in de projecten.


Zo komen we tot een prettige samenwerking en daardoor tot de doelstelling van alle betrokkenen; goed verkeersonderwijs!

Over ons

Onze geschiedenis

Eigenaar van VerkeersEducatie.nu is Christa Schaap. Al jong werd zij actief binnen het jongerenwerk in haar woonplaats. Hierdoor werd ze bedreven in het coördineren van kleine en grote projecten. Op de PABO kreeg verkeer en verkeerseducatie haar interesse wat zij na een aantal jaren in het basisonderwijs gewerkt te hebben vervolg gaf: in 2006 startte zij VerkeersEducatie.nu.  In 2020 voegde ze een diploma post-HBO Verkeerskunde toe aan haar repertoire.

2019

2015

2013

2004

Post-HBO Verkeerskunde bij DTV Consultants

Begonnen als Regiocoördinator Programma Gedrag Verkeersveiligheid Zuidwest-Drenthe. Meer informatie: www.veiligbereikbaardrenthe.nl

Premaster Pedagogiek en Onderwijskunde. 

Oprichting VerkeersEducatie.nu en start uitvoering JONGleren in het Verkeer in Drenthe en Overijssel.

Copyright © Alle rechten voorbehouden